Slow Cooker a tras carne de porc cu suc de portocale

Slow Cooker a tras carne de porc cu suc de portocale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Slow Cooker a tras carne de porc cu suc de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 8. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, ceapă, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Rețete similare includ Slow-aragaz portocaliu-BBQ tras sandwich-uri de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați fundul de porc într-un aragaz lent, cu partea mai grasă orientată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Turnați apă și suc de portocale în aragazul lent. Condimentați carnea de porc și lichidul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se amestecă usturoiul și muștarul împreună într-un castron mic; se întinde pe vârful fundului de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Presară ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Gătiți la foc mic, întorcând fundul de câteva ori, până când carnea se destramă ușor când este trasă cu o furculiță, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați și aruncați orice bucăți vizibile de grăsime. Tăiați carnea de porc rămasă în fire. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Scoateți porții de carne de porc din aragazul lent cu o lingură cu fante pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista