Slow-Cooker Zesty sfaturi de carne de vită italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați sos marinara, paste papion, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Slow-Aragaz Zesty Carne De Vită Italiană Sfaturi, Zesty Slow-Aragaz Italiană Oală Friptură, și Lasagna Italiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită și ceapa. Se acoperă cu măsline și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă sosul marinara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.