Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri

Nevoie de o curs principal fără lactate? Slow-Cooker sandvișurile ușoare de baie Franceză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piept de vită, bulion de vită condensat, chifle sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri, Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent, și Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de vită în aragaz. Într-un castron mic, amestecați amestecul de supă uscată și bulionul; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Grăsime degresată din lichid în aragaz.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri sau tăiați carnea de vită.
Pentru a servi, tăiați fiecare baghetă pe jumătate orizontal. Umpleți baghetele cu carne de vită; tăiați transversal în jumătate.
Se servește cu bulion pentru scufundare. Amestecul de carne de vită se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.