Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri

Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri
Nevoie de o curs principal fără lactate? Slow-Cooker sandvișurile ușoare de baie Franceză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piept de vită, bulion de vită condensat, chifle sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri, Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent, și Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragaz. Într-un castron mic, amestecați amestecul de supă uscată și bulionul; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Grăsime degresată din lichid în aragaz.
5
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri sau tăiați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Pentru a servi, tăiați fiecare baghetă pe jumătate orizontal. Umpleți baghetele cu carne de vită; tăiați transversal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se servește cu bulion pentru scufundare. Amestecul de carne de vită se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista