Slow-Cooker Easy Chicken Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 555 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul alfredo, fettuccine, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Aragaz Lent Alfredo Tortellini, Supă Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent, și Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri, strat de pui, ciuperci și fâșii de ardei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Stropiți cu sherry. Se toarnă uniform sosul Alfredo deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 5 până la 6 ore.
4
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, clătiți broccoli cu apă caldă pentru a se dezgheța; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
5
Adăugați broccoli la amestecul de pui. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți încă 20 de minute. Între timp, gătiți fettuccine la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întreg
6
Scurgere.
7
Chiar înainte de servire, amestecați fettuccina gătită în amestecul de pui.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.