Slow-aragaz usturoi fiert carne de vită și cartofi
Slow-aragaz usturoi fiert carne de vită și cartofi este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 424 calorii, 51G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită rotundă de jos, florete de broccoli, supă de ciuperci condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow Cooker Asiatic Fiert Carne De Vită, Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi, și Carne de vită fiartă cu aragaz lent cu morcovi și napi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și usturoiul în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Puneți carnea de vită pe cartofi.
Presărați amestecul de supă uscată peste carne de vită; se toarnă peste toate supa de ciuperci.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită în felii; așezați pe platoul de servire cu cartofi și usturoi. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, puneți broccoli congelat în aragaz lent cu sosul rămas. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute sau până când broccoli este fraged.
Se servește cu carne de vită și cartofi.