Slow-aragaz Sud-Vest anghinare și spanac Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Slow-Cooker Southwest anghinare și spanac Dip ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 49 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, spanac, ardei iute vechi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Aragaz Lent Spanac Anghinare Dip, Aragaz Lent Spanac Anghinare Dip, și Slow-aragaz fierbinte anghinare și spanac Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 1 până la 1 1/2 litru aragaz lent cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei pepper Jack și a chipsurilor de tortilla; lingură în aragaz.
Capac; gatiti la foc mic setarea 2-3 ore.
Se amestecă brânza pepper Jack în amestecul de anghinare. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Se servește cu chipsuri de tortilla.