Slow-Aragaz Smoky Piept Hoagies
Rețeta Slow-Cooker Smoky Brisket Hoagies ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 10 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 466 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Un amestec de sos de grătar cu aromă de fum hickory, usturoi, chifle hoagie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Vită Cu Aragaz Lent Afumat, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Slow-aragaz mare și picant pui Hoagies.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, așezați ceapa și ardeiul gras.
Tăiați pieptul de vită peste cereale în 3 bucăți mari.
Așezați carnea de vită deasupra legumelor în aragaz lent, suprapunându-se bucăți pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar, sosul de chili și usturoiul până se omogenizează.
Se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 10-11 ore.
Pentru a servi, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tabla de tăiat. Cu 2 furculițe, trageți carnea de vită în bucăți. Întoarceți carnea de vită la aragazul lent; se amestecă pentru a se amesteca cu sosul. Cu lingura cu fante, serviți carnea de vită în chifle hoagie.