Slow-Aragaz Pizza Dip

Slow-Aragaz Pizza Dip
Rețeta Slow-Cooker Pizza Dip ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 3 ore și 15 minute. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 81 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni, ceapă, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Slow Cooker Pizza Dip, și Fondue De Pizza Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă pepperoni, ketchup și sos de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Pulverizați 1 1/2 până la 3 litri aragaz lent cu spray de gătit. Puneți amestecul de cârnați în aragazul lent. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Capac; gatiti la setare scazuta 2 pana la 3 ore.
4
Se amestecă dip înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Se servește cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista