Slow-Aragaz Pepperoni Pizza Dip
Reteta Slow-Cooker Pepperoni Pizza Dip este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 14. O porție conține 137 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni de curcan, sos de pizza, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker Pepperoni Pizza Dip, Aragaz Lent Pepperoni Pizza Penne, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de pizza, pepperoni, ceapă, ardei gras și măsline în 1 aragaz lent de 1/2 litru.
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 ore sau până când amestecul este fierbinte.
Se amestecă brânza mozzarella și crema de brânză până se topește.
Serviți cu legume pentru scufundare.Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon