Slow-Aragaz Mărar - Curcan Chowder

Slow-Aragaz Mărar - Curcan Chowder
Nevoie de o curs principal fără gluten? Slow-aragaz mărar - curcan Chowder ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână porumb cu miez, bulion de pui, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow-Aragaz Mărar - Curcan Chowder, Curcan cu aragaz lent și pudră de cartofi, și Slow Cooker Curcan Verde Chili Chowder.

Instrucțiuni

1
Puneți curcanul în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se presară cu amestec de usturoi-piper și sare. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția jumătății și a amidonului de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
4
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și amidon de porumb; se amestecă treptat în pudră până se amestecă. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista