Nevoie de o curs principal fără gluten? Slow-aragaz mărar - curcan Chowder ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână porumb cu miez, bulion de pui, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow-Aragaz Mărar - Curcan Chowder, Curcan cu aragaz lent și pudră de cartofi, și Slow Cooker Curcan Verde Chili Chowder.
Instrucțiuni
1
Puneți curcanul în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se presară cu amestec de usturoi-piper și sare. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția jumătății și a amidonului de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Usturoi
Piper
Sare
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
4
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și amidon de porumb; se amestecă treptat în pudră până se amestecă. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.