Slow-Aragaz Mole Chili

Slow-Aragaz Mole Chili
Rețeta Slow-Cooker Mole Chili este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 366 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole pinto, carne de vită măcinată, cacao de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Slow-Aragaz Mole Chili, Slow-Aragaz Chili Mole, și Slow-Aragaz Curcan Mole Chili.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția coriandrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore. Top porții individuale cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista