Friptura italiană cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de condimente, ciuperci, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Italiană Coada Friptură, Friptură De Crupă Gătită Lent, și Resturi: Sos De Ciuperci Friptură Lentă Gătită.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați ceapa și roșiile. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați slănina, usturoiul și condimentul Italian; frecați peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă în amestecul de roșii. Întoarceți carnea de vită la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați ciupercile mari în jumătate. Aranjați ciuperci, fasole și măsline în jurul cărnii de vită. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 20 pana la 30 de minute pana cand amestecul de rosii s-a ingrosat si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)