Friptura italiană cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de condimente, ciuperci, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Italiană Coada Friptură, Friptură De Crupă Gătită Lent, și Resturi: Sos De Ciuperci Friptură Lentă Gătită.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați ceapa și roșiile. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați slănina, usturoiul și condimentul Italian; frecați peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă în amestecul de roșii. Întoarceți carnea de vită la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați ciupercile mari în jumătate. Aranjați ciuperci, fasole și măsline în jurul cărnii de vită. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 20 pana la 30 de minute pana cand amestecul de rosii s-a ingrosat si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)