Slow-Aragaz Franceză Dip Sandwich-Uri

Slow-aragaz sandwich-uri Dip Franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 495 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de friptură de vită, frunze de rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent, Sandvișuri cu baie franceză în aragazul lent, și Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția pâinii; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Degresați grăsimea de pe suprafața sucurilor în aragaz; aruncați frunza de dafin și boabele de piper.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Scoateți plasa sau corzile din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Tăiați fiecare pâine în 5 bucăți, de aproximativ 4 inci lungime; tăiați orizontal în jumătate. Umpleți pâinea cu carne de vită.
Se servește cu bulion pentru scufundare.