Slow-aragaz Chuck friptură
Slow-aragaz Chuck friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 537 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, bulion de vită, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Chuck Friptură, Slow-Aragaz Texas Chuck Vagon Chili, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fripturile uniform cu 1 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper.
Se rumenesc pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare (aproximativ 10 minute).
Așezați fripturile, unul lângă altul, într-un 6-qt. aragaz lent.
Adăugați morcovii și ingredientele rămase.
Gatiti, acoperit, la 10 pana la 12 ore sau pana se inmoaie.
Îndepărtați friptura și legumele și tăiați carnea.
Se toarnă amestecul de sos de la Slow cooker într-o cană de măsurare cu 4 căni sau strecurătoare de grăsime și se lasă să stea 15 minute. Lingura sau se toarnă grăsime din amestec sos în ceașcă sau grăsime filtru, și aruncați.
Serviți sosul cu friptură mărunțită și morcovi.