Slow-Aragaz Chipotle-Baie De Fasole Neagră

Slow-aragaz Chipotle-Black Bean Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 248 calorii. Mergeți la magazin și ridicați porumb de sâmbure, chipsuri de tortilla, N Salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 58 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Slow-Aragaz Chipotle-Baie De Fasole Neagră, Fasole Neagră În Stil Chipotle Cu Aragaz Lent, și 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă fasole prăjită, fasole neagră, porumb, salsa, ardei iute, sos adobo și 1 cană de brânză în 1 1/2 până la 2 litri de aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 ore, amestecând după 2 ore.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și ceapa.
Se servește cu tortillachips. Dip va ține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Clos Amador Cava Tendre ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.