Slow-aragaz carne de vită și fasole Chili

Slow-aragaz carne de vită și fasole Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 571 calorii, 62g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de vită și fasole Chili, Slow Cooker trei fasole carne de vită Chili + VIDEO, și Carne de vită cu aragaz lent și Chili de fasole neagră.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie.
Se amestecă praful de chili, chimenul, sarea, piperul și carnea de vită. Gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste usor.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți amestecul de carne de vită. Se amestecă fasolea, roșiile și apa.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore. Se amestecă bine înainte de servire.