Slow-aragaz carne de vită și fasole Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 571 calorii, 62g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de vită și fasole Chili, Slow Cooker trei fasole carne de vită Chili + VIDEO, și Carne de vită cu aragaz lent și Chili de fasole neagră.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Se amestecă praful de chili, chimenul, sarea, piperul și carnea de vită. Gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Piper
Chimen
Carne De Vită
Sare
4
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți amestecul de carne de vită. Se amestecă fasolea, roșiile și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore. Se amestecă bine înainte de servire.