Slow-aragaz cald anghinare și Crab Dip

Slow-aragaz cald anghinare și Crab Dip
Slow-aragaz cald anghinare și Crab Dip este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 34. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană proaspăt, smântână, carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răspândirea Crabului De Anghinare Cu Aragaz Lent, Anghinare Crab Dip, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 2 1/2-până la 3 1/2-litru aragaz lent cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția biscuiților, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 2 ore.
3
Serviți cald cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții34
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista