Slow-aragaz Cajun oală friptură cu Maque Choux

Slow-aragaz Cajun oală friptură cu Maque Choux
Slow-Cooker Cajun Pot Roast cu Maque Choux ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, căptușeală pentru aragaz lent și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cajun Porumb Maque Choux, Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căptușeala aragazului lent în interiorul aragazului lent de 5 până la 6 1/2 litru, asigurându - vă că căptușeala se potrivește perfect pe fundul și partea laterală a bolului și trăgând partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Frecați întreaga suprafață de carne de vită cu condimente Cajun; se pune în aragaz lent. Se acoperă cu porumb, ceapă și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Într-un castron mic, amestecați roșiile, piperul și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste legume și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
6
Scoateți carnea de vită din aragazul lent pe placa de tăiat; tăiați în felii subțiri. Folosind lingura cu fante, îndepărtați amestecul de porumb și serviți cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista