Sloppy Joes

Sloppy Joes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 638 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți cimbru, ture de piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2233 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Încercați Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), și Sloppy Joes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Se adauga morcovii si saut-ul pentru 5 minute. (Dacă folosiți ardei gras în loc de morcovi, adăugați-i în același timp cu ceapa.)
Adăugați ceapa tocată și țelina. Gatiti, amestecand ocazional pana cand ceapa devine translucida, inca 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 30 de secunde.
Scoateți legumele din tigaie într-un castron de dimensiuni medii, puneți-le deoparte.2 folosind aceeași tigaie (sau puteți găti carnea în același timp cu legumele într-o tigaie separată pentru a economisi timp), sareți Generos fundul tigaiei (aproximativ 1/4 până la 1/2 linguriță).
Încălziți tigaia la înălțime. Zdrobiți carnea de vită măcinată în tigaie. Probabil că va trebui să faceți acest lucru în două loturi, altfel veți aglomera tigaia și carnea de vită nu se va rumeni ușor. Nu amestecați carnea de vită măcinată, lăsați-o să gătească până se rumeneste bine pe o parte. Apoi răsturnați bucățile și rumeniți a doua parte. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea de vită măcinată din tigaie (se poate adăuga la legumele puse deoparte), săriți din nou tigaia și repetați cu restul de carne de vită măcinată.Dacă utilizați carne de vită extra slabă, probabil că nu veți avea exces de grăsime în tigaie. Dacă utilizați 16% sau mai mult, este posibil să aveți exces de grăsime. Se strecoară toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.3 întoarceți carnea de vită măcinată gătită și legumele în tigaie.
Adăugați ketchup-ul, sosul de roșii, sosul Worcestershire, oțetul și zahărul brun în tigaie. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Adăugați cuișoare măcinate, cimbru și piper cayenne. Coborâți focul la mediu scăzut și lăsați să fiarbă timp de 10 minute. Reglați condimentele după gust.
Se servește cu chifle de hamburger prăjite.