Sloppy Joe Confetti Tacos
Sloppy Joe Confetti Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 431 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză colby-monterey jack, porumb kernel, salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sloppy Joe Sliders, Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Tacos De Pui Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere.
Între timp, încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se amestecă sosul sloppy joe, ardeiul gras și porumbul în carne de vită măcinată. Gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand amestecul este fierbinte si clocotit.
Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de carne de vită în fiecare coajă caldă de taco; se acoperă cu măsline, salată verde și brânză.