Slidere de vită cu aragaz lent cu ardei murați

Slidere de vită cu aragaz lent cu ardei murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de vită cu aragaz lent cu ardei murați. Această rețetă servește 16 și costă 1,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 210 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Piept Sliders, Ardei umpluți cu aragaz lent cu carne de vită, și Sunday Slow Cooker: Carne de vită măcinată și ardei umpluți cu dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura cu sare și piper. Gatiti in ulei incins intr-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe toate partile pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați friptura, ceapa și următoarele 6 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți și gătiți la maxim 6 până la 8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Îndepărtați friptura și legumele; aruncați legumele. Carne tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Turnați lichidul din aragazul lent printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare cu 4 căni și lăsați să stea aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o.
7
Se amestecă împreună carnea mărunțită, hreanul, următoarele 2 ingrediente și 1 cană de lichid de gătit rezervat; aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
9
Se servește pe rulouri cu ardei murați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Notă: păstrați amestecul de carne de vită cald în aragazul lent pe cald până la 2 ore. Am testat cu Pepperidge Farm Stone
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Artizan Francez La Cuptor
12
Rolls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții16
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista