Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de vită cu aragaz lent cu ardei murați. Această rețetă servește 16 și costă 1,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 210 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Piept Sliders, Ardei umpluți cu aragaz lent cu carne de vită, și Sunday Slow Cooker: Carne de vită măcinată și ardei umpluți cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați friptura cu sare și piper. Gatiti in ulei incins intr-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe toate partile pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați friptura, ceapa și următoarele 6 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la maxim 6 până la 8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Îndepărtați friptura și legumele; aruncați legumele. Carne tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Turnați lichidul din aragazul lent printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare cu 4 căni și lăsați să stea aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o.
7
Se amestecă împreună carnea mărunțită, hreanul, următoarele 2 ingrediente și 1 cană de lichid de gătit rezervat; aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Se servește pe rulouri cu ardei murați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Notă: păstrați amestecul de carne de vită cald în aragazul lent pe cald până la 2 ore. Am testat cu Pepperidge Farm Stone
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
11
Artizan Francez La Cuptor
12
Rolls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale