Slidere de somon Shoreline și Slaw crocant

Glisoarele de somon Shoreline și Slaw crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, scallions, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Slidere de somon Shoreline și Slaw crocant, Sliders crocante de ton-tort cu Slaw de citrice, și Salmon & Slaw Sliders pentru două pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați somonul în pătrate de 2 inci, astfel încât să obțineți 12 porții, 2 până la 3 uncii pe porție.
Presărați ambele părți ale fiecărui pătrat de somon cu condimentul cu piper de lămâie.
Periați grătarele de grătar cu un prosop de hârtie care a fost înmuiat în ulei de canola. Grătați somonul până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Într-un castron mare, amestecați muștarul, oțetul de vin roșu și zahărul.
Adăugați varza și scallions și aruncați pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați sosul dulce de chili și sosul tartar cu crema de brânză.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de sos atât pe vârfurile, cât și pe fundul mini chiflelor.
Așezați un pătrat de somon pe un coc și deasupra cu salata crocantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.