Slaw dulce

Slaw dulce
Sweet Slaw durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ardei gras, sare, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ salată dulce și acrișoară, salată dulce și picant și salată dulce de restaurant.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați varza, ceapa, morcovul, țelina și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ingredientele pentru dressing; se toarnă peste amestecul de varză și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista