Skordalia

Skordalia
Skordalia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 3 și costă $ 2.0 pe portie. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 97%. Încercați Skordalia, Nuc Skordalia, și Fasole Albă Skordalia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se înmoaie foarte mult, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Mash împreună cartofii, usturoiul, oțetul și uleiul de măsline cu un masher de cartofi sau o furculiță mare. Continuați să amestecați până când toate ingredientele sunt bine amestecate. Condimentează cu sare după gust. Acest sos poate fi servit la rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista