Skillet Scoici De Mare
Skillet scoicile de mare necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, sare, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Skillet Scoici De Mare, și SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și o tigaie LODGE & carte de bucate GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de pâine și sarea într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați scoici, câteva la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Repetați cu scoicile rămase.
Topiți untul în ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți scoici până se rumenesc și opace, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Se amestecă vinul, sucul de lămâie, pătrunjelul și usturoiul în tigaie și se aduce la fierbere. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sos de lămâie-vin peste scoici pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay]()
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.