Skillet Rozmarin Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rozmarin din tigaie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 716 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 5.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 121 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți ciuperci cremini, cartofi cu piele roșie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Skillet Lămâie Rozmarin Pui, Skillet Rozmarin Lamaie Pui, și Tigaie usturoi și rozmarin pulpe de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță și sareți apa. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 8 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Puneți frunzele de rozmarin, usturoiul, 2 lingurițe de sare și fulgii de ardei roșu pe o tăietură, apoi tocați și amestecați într-o pastă folosind un cuțit mare.
Transferați pasta într-un castron. Se amestecă sucul de 1 lămâie și uleiul de măsline.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, cu pielea în jos, acoperiți și gătiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul; adăugați ciupercile și cartofii în tigaie și stropiți cu sucul de lămâie rămasă.
Adăugați crenguțele de rozmarin și jumătățile de lămâie stoarse în tigaie; transferați la cuptor și prăjiți, neacoperite, până când puiul este gătit și pielea este crocantă, 20 până la 25 de minute.
Per portie: calorii 413; grăsime 23 g (saturate 5 g); Colesterol 87 mg; sodiu 1,055 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 2 g; proteine 32 g
Fotografie de Antonis Achilleos