Skillet Pui Parmezan

Skillet pui Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piept de pui, piure de roșii, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Pui Parmezan, Skillet Pui Parmezan, și Skillet Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pieptul de pui în jumătate orizontal pentru a face 4 tăieturi subțiri. Puneți între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne sau o tigaie grea până la o grosime de 1/4 inci.
Tăiați orice crustă tare de pe pâine cu un cuțit zimțat, apoi tăiați pâinea în cuburi.
Adăugați cuburile de pâine într-un robot de bucătărie cu motorul pornit, câteva bucăți la un moment dat și procesați pentru a face firimituri grosiere (veți avea aproximativ 1 1/4 căni firimituri).
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați pesmetul și gătiți, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute.
Adăugați 2 linguri de parmezan și gătiți, amestecând, până se topește, încă aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron și se amestecă în 2 linguri de busuioc; pus deoparte. Preîncălziți broilerul.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust; se adaugă în tigaie (în loturi, dacă este necesar) și se gătește până devine auriu și tocmai se gătește, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați piureul de roșii, apoi clătiți cutia cu 1 cană de apă și adăugați în tigaie.
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1 lingură de parmezan; reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de busuioc și se condimentează cu sare și piper.
Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi cu sosul. Se acoperă cu restul de 1 lingură de parmezan și toate, cu excepția câtorva linguri de amestec de pesmet prăjit.
Se presară cu mozzarella și pesmetul rămas. Se fierbe până se topește brânza, 1 până la 2 minute.