Skillet Pui Parmezan
Reteta Skillet pui Parmezan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați panko, sare și piper, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Skillet Pui Parmezan, Skillet Pui Parmezan, și Skillet Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între foile de hârtie cerată și lăsați-l cu un sucitor sau cu partea plată a unui ciocan de carne la grosimea de 1/4 inch (vezi banda de vârf la pagina 104).
Prăjiți firimiturile de pâine într-o tigaie uscată, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până devin aurii, agitând tigaia ocazional pentru a amesteca, 2 până la 3 minute.
Transferați firimiturile de pâine într-un castron și lăsați să se răcească. Se amestecă parmezanul și busuiocul și se lasă deoparte.
Presărați puiul cu sare și piper și dragați ambele părți în făină. Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare și gătiți puiul până se rumenesc și se fierbe, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Preîncălziți broilerul la mare.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți sosul de roșii peste pui.
Se presară cu amestec de pesmet și se fierbe 1 minut până se prăjește.
Se presară mozzarella; Se fierbe până când brânza este aurie și clocotește, cu 1 până la 2 minute mai mult și se servește.