Skillet Pui Parmezan

Skillet Pui Parmezan
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Parmezanul de pui cu tigaie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, amestec de brânză, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie De Pui Parmezan, Skillet Pui Parmezan, și Pui Parmezan Tigaie Oală Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul superficial sau placa de plăcintă, amestecați amestecul Bisquick, condimentele italiene și brânza parmezană. Într-un alt vas de mică adâncime sau placă de plăcintă, bateți oul. Se acoperă puiul cu amestec Bisquick, apoi se înmoaie în ou și se acoperă din nou cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați pui; gatiti 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc. Acoperiți; gătiți cu 8 până la 10 minute mai mult, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Scoateți din tigaie în farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați sos de paste în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți puiul deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se presară cu amestec de brânză italiană. Capac; gatiti 2-3 minute sau pana cand se topeste bule si branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista