Skillet Gratar Creveți

Skillet Gratar Creveți
Reteta Skillet gratar creveți ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 8 minute. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 5 și costă $ 4.47 pe portie. O porție conține 341 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de unt, creveți, amestec de piper măcinat worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Gratar De Pui, Skillet Gratar De Pui, și Tigaie De Orez Cu Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o tigaie mare; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați creveți; gatiti 6 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Revista