Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Pork Chop saut diametru cu piersici. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui cu sodiu inferior, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor Cotlet De Porc Sote Cu Afine, Tigaie De Cotlet De Porc, și Tigaie De Cotlet De Porc Aloha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați cotletele uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Adăugați cotletele în tigaie; gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați șalotă, cimbru și piersici în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 2 minute). Se amestecă bulionul și mierea; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bulion
Miere
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Puneți sosul peste cotlet.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.