Skillet Beef Burgundy
Skillet Beef Burgundy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $2.81 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită consommulco, cartofi, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Burgundia De Vită, Carne De Vită Burgundă, și Burgundia De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Tăiați friptura în cuburi de 1 inch. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați friptură; gatiti 4 minute sau pana cand friptura isi pierde culoarea roz.
Scoateți friptura din tigaie; se scurge și se lasă deoparte.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați morcovul și următoarele 3 ingrediente; saut 5 minute. Întoarceți friptura în tigaie.
Adăugați cimbru, piper și consomm; se amestecă bine. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Puneți făina într-un castron. Adăugați treptat vin, amestecând cu un tel de sârmă; adăugați la amestecul de friptură. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.