Skillet Balsamic Pui
Puiul Balsamic Skillet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, făină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Balsamică De Pui, Tigaie Balsamică De Pui Cu Piersici, și Cremă Balsamică De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și sotati fâșiile de pui la foc mare până când nu mai sunt roz și sucurile curg limpede.
Scoateți puiul din tigaie și așezați-l pe o farfurie.
Cojiți straturile de ceapă.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati la foc mic timp de 15 minute, până când sunt translucide.
Adăugați fâșiile de pui rezervate, oțetul balsamic, oțetul de vin roșu și oregano și gătiți încă 5 minute.
Adăugați făina și amestecați în amestec pentru a se îngroșa.
Se încălzește cu 2 minute mai mult, se ia de pe foc și se servește.