Skate crocant cu conopidă, slănină, capere și crutoane
Patina crocantă cu conopidă, slănină, capere și crutoane este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 982 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de roșii cherry, tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina de orez, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Făină De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet, Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel, și Supă cremoasă de conopidă cu capere crocante și ulei de arpagic.
Instrucțiuni
1
Saut bacon în tigaie mare, grea, la foc mediu, până se rumenesc și se rumenesc. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Adăugați conopida la picături în tigaie și saut până când este crocant-fraged și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați roșii, suc de lămâie, capere și cimbru; fierbeți 1 minut pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Capere
Cimbru
4
Se ia de pe foc.
1
Bateți făina de orez, smântâna de grâu și ierburile într-un castron mare de mică adâncime pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Grâu
Făină De Orez
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Presărați peștele cu sare și piper. Înveliți peștele pe ambele părți cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
3
Încălziți uleiul într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pește. Saut până la maro și doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Reîncălziți amestecul de conopidă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
6
Se amestecă în slănină și crutoane. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă amestecul de conopidă în centrul a 2 farfurii; se acoperă cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Conopidă
Crutoane
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pește
7
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și magazine de alimente naturale.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.