Sizzling Legume Italiene

Sizzling Legume Italiene
Sizzling legume italiene ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți slănină oscar mayer, brânză mozzarella cu umiditate scăzută, sos balsamic de vinetă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Friptură Sizzling cu legume prăjite, Legume Prăjite Italiene, și Legume Mixte Italiene.

Instrucțiuni

1
Gatiti dovleceii, rosiile si slanina in sos in tigaie la foc mediu-mare 6 pana la 8 min. sau până când dovlecelul este crocant-fraged și slănină se face, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista