Situația Pepene Verde De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați situația pepene verde de vară. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de nucă de cocos, zahăr, vodcă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Situația, Situația Pâinii De Porumb, și Tomate Chutney și Brie situație pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți pepene verde în congelator timp de 30 de minute. Puneți toate ingredientele într-un blender și piure până se omogenizează. Finalizați cu o stoarcere de lămâie proaspătă.
Serviți foarte rece într-un pahar răcit și garnisiți cu felii de pepene verde sau lămâie.
Puneți zahărul și apa într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand zaharul se dizolva. (Alternativ, încălziți în cuptorul cu microunde.) A se păstra într-un recipient sigilat la frigider până la 1 lună.