Siropul de înghețată de ciocolată este un desert fără gluten . Această rețetă are 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 294 de calorii . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Va fi un succes la evenimentul dvs. de vară . Un amestec de zahăr, lapte evaporat, înghețată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este chiar atât de grozav. Înghețată cu brânză și sirop de mango , Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată și Inele de mere cu sirop de scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
În cuptorul cu microunde, topiți ciocolata și untul; amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul alternativ cu laptele, amestecând constant. Gătiți timp de 15 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Serviți cald cu înghețată. Păstrați resturile la frigider.