Sirop De Căpșuni

Sirop De Căpșuni
Siropul de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 86 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sirop De Căpșuni, Sirop De Căpșuni, și Sirop De Căpșuni Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți căpșunile, apa, zahărul, siropul de porumb și sarea la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe neacoperit 10 minute, amestecând ocazional și ajustând căldura pentru a preveni fierberea amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suc de lămâie. Tulpina, apăsând pe solide. Acoperiți și răciți siropul. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SiropSirop

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista