Sirop De Con De Zăpadă

Sirop De Con De Zăpadă
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și desert vegan? Siropul de con de zăpadă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 157 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați gheață, amestec de băuturi de limonadă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe Cu Con De Zăpadă, Se amestecă carnea de vițel cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, și Cone-oli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură și amestecați amestecul de băuturi. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
3
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 20 de minute. Lingură 1 până la 2 linguri. sirop peste 1 cană gheață zdrobită sau rasă pentru fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Kool-Aid Pink Lemonade drink mix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De LimonadăAmestec De Limonadă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista