Sirop de bază pentru Sunset Cooler

Sirop de bază pentru Sunset Cooler
Sirop de bază pentru Sunset Cooler este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. O porție conține 155 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pandan, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Grapefruit Apus de soare + castravete-pepene galben Cooler și atârnă pe la giveaway de vară, Cheesecake De Bază Din New York Cu Sirop De Mure, și Salată de fructe cu ierburi, citrice, mentă-arțar sau sirop de bază.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul, apa și frunzele de pandan într-o cratiță adâncă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Îndepărtați frunzele de pandan și strecurați siropul. Se lasă să se răcească pentru utilizare ca sirop de bază. Păstrați siropul într-o sticlă în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista