Sinigang de pește ( tilapia) - vas de bulion acru Filipinez
Fish Sinigang ( tilapia) - vasul de bulion acru Filipinez este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 125 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, ridiche daikon, ardei chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. 43 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 100%. Rețete similare includ Somon-Miso Sinigang (Supă Acră Filipineză), Pește Barramundi în bulion de Tamarind (Sinigang Nan Isda), și Sinigang Filipinez (Supă De Tamarind).
Instrucțiuni
Într-o oală medie, combinați tilapia, bok choy, roșiile și ridichea. Se amestecă împreună pasta de tamarind și apa; se toarnă în oală. Aruncați ardeii iute dacă folosiți. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute sau doar până când peștele este gătit. Chiar și peștele congelat se va găti în mai puțin de 10 minute. Nu gătiți prea mult, altfel peștele se va destrăma. Puneți în boluri pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.