Singapore "Tort De Morcovi"
Dacă $1.1 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Singapore "tort de morcovi" ar putea fi un uimitor fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 458 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica scallions, ouă, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Din Singapore, Tort De Ridiche Prăjit (Tort De Morcovi Din Singapore), și Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi.
Instrucțiuni
Fundul uleiului și partea laterală a unei tigaie rotunde de 9 inci.
Cojiți daikon, apoi mărunțiți într-un robot de bucătărie echipat cu disc de mărunțire mediu. Rezervați orice lichid.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Se toarnă 3 linguri de ulei pe partea de wok, apoi se înclină wok pentru a se învârti, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, adăugați daikon cu orice lichid, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și amestecați 3 minute. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând și rupând daikon ocazional, până când daikon este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Bateți împreună făina de orez și apa într-un castron mare până se omogenizează, apoi amestecați daikon (amestecul va fi cocoloaș) și turnați în tigaie.
Setați un suport pentru aburi în interiorul wok-ului curățat și umpleți wok-ul cu apă (nu deasupra suportului pentru aburi), apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura la tort moderat și abur în tigaie pe raft, acoperit, 1 oră (umpleți apa după cum este necesar). Purtând mănuși de cuptor, transferați tigaia într-un suport de răcire și răciți aproximativ 1 1/2 ore. Înfășurați bine tigaia cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Rulați un cuțit de-a lungul marginii tortului pentru a slăbi, apoi inversați pe o tăietură, rapind pe fundul tigaiei până când tortul este eliberat. Ștergeți cu prosoape de hârtie.
Tăiați tortul în cuburi de 1/2 inch.
Bateți împreună ouăle, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron.
Încălziți wok-ul uscat la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Se toarnă restul de 4 linguri de ulei pe partea wok, apoi se înclină wok pentru a se învârti, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cuburi de tort, usturoi și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și amestecați, lăsând tortul să se odihnească pe fundul și părțile laterale ale wok-ului aproximativ 10 secunde între mișcări, până se rumenesc, 8 până la 10 minute. (Cuburile se vor înmuia și se pot lipi de wok. Răzuiți bucățile maro din partea de jos a wok-ului și continuați să prăjiți.)
Adăugați ouă în wok și amestecați până când ouăle sunt doar setate, aproximativ 1 minut. Se amestecă ketjap manis, sambal oelek și scallions, apoi se transferă într-un vas de servit și se împrăștie coriandru deasupra.
Serviți cu sambal oelek suplimentar.