Simon și Garfunkel friptură

Simon și Garfunkel friptură
Simon și Garfunkel Pot Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 500 de calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 775 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Simon & Garfunkel Friptură De Pui, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sosul într-un aragaz lent și se amestecă cu apă până se omogenizează. Se amestecă jumătate din cimbru, rozmarin, salvie și sare de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Amestecați restul de cimbru, rozmarin, salvie și sare de ceapă într-un castron și amestecați uleiul de măsline pentru a face o pastă. Frecați pasta peste friptura de vită și puneți friptura în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați capacul pe aragazul lent și setați la setarea scăzută.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Gatiti pana cand friptura este foarte frageda si sosul este ingrosat, 8 pana la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista