Silabub Cu Miere De Lămâie Și Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați lemon Honey & Pear Syllabub. Această rețetă servește 2 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 427 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crema dublă pentru ceașcă, cidru de pere pentru cupă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lemon syllabub, Lemon Cardamom Syllabub, și Silabub de zmeură și portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna, mierea, zahărul, coaja de lămâie și sucul până se îngroașă. Am folosit un tel electric, dar îl puteți bate cu mâna.
Adăugați cidrul și amestecați până când este neted și cremos.
Se toarnă în două pahare de vin și se răcește până când este gata de servit. Este la fel de simplu, dar absolut delicios.