Sigur.JELL unt de mere

Sigur.JELL unt de mere
Sigur.Untul de mere JELL ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 128 de porții cu 43 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, fructe, pectină de fructe cu jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sigur.JELL unt de mere, Sigur.JELL olandeză plăcintă cu mere gem, și Sigur.Unt de banane JELL pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Îndepărtați capetele de flori și tulpini din merele necojite. Mere de bază; tăiate în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Se pune în 4-qt. cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați apă și suc de lămâie; se amestecă. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu 20 min. sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional. Forțați amestecul prin moara de alimente sau strecurați prin sită grosieră, folosind lingura de lemn pentru a forța merele prin Moară; aruncați cojile. Măsurați exact 5 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. stockpot. Se amestecă scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
SitaSita
8
Amestecați pectina în fructele preparate în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
10
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
11
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând centrele capacelor cu degetul. (Dacă capacele se întorc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții128
Scor De Sănătate0
Revista