Sigur.JELL unt de mere
Sigur.Untul de mere JELL ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 128 de porții cu 43 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, fructe, pectină de fructe cu jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sigur.JELL unt de mere, Sigur.JELL olandeză plăcintă cu mere gem, și Sigur.Unt de banane JELL pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Îndepărtați capetele de flori și tulpini din merele necojite. Mere de bază; tăiate în sferturi.
Se pune în 4-qt. cratiță.
Adăugați apă și suc de lămâie; se amestecă. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu 20 min. sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional. Forțați amestecul prin moara de alimente sau strecurați prin sită grosieră, folosind lingura de lemn pentru a forța merele prin Moară; aruncați cojile. Măsurați exact 5 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. stockpot. Se amestecă scorțișoara.
Amestecați pectina în fructele preparate în vas.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 10 min.
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând centrele capacelor cu degetul. (Dacă capacele se întorc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)