Sigur.Jell Dutch Apple Pie Jam

Sigur.Jell Dutch Apple Pie Jam
Reteta sigur.JELL Dutch Apple Pie Jam ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. O porție conține 70 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 70. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Un amestec de pectină de fructe sure-jell, unt, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, Sigur.Unt de mere JELL, și Apple Dutch Baby (Sau Clătită Germană Cu Mere) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Coaja și miezul merelor; se toacă fin sau se macină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Adăugați apă și stafide. Măsurați exact 4 căni în saucepot de 6 sau 8 litri. Se amestecă sucul de lămâie, scorțișoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Se amestecă rapid toate zaharurile. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
10
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal
11
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții70
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista