Sigur.Jeleuri de ceapă cu ierburi
Sigur.Jeleul de ceapă Herbed Jelly ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 890 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă $1.52 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Un amestec de apă, oțet distilat heinz, pectină din fructe sure-jell și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ 30 minute pentru casă sigur.JELL_COMBINATOR de mere, Sigur.JELL_CIFT_SPORT dulce piper, și Jeleu De Ceapă Dulce.
Instrucțiuni
Aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Se curăță, se sfărâmă și se toacă fin ceapa.
Se pune în cratiță; adăugați apă. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Așezați trei straturi de tifon umed sau o pungă de jeleu într-un castron mare.
Se toarnă ceapa pregătită în cheesecloth. Tie tifon închis, atârnă și se lasă să se scurgă în castron până se oprește picurare. Apăsați ușor. Măsurați exact 3 cesti de suc în 6 - sau 8-qt. saucepot. (Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru o măsură exactă.) Se amestecă oțet și cimbru.
Se amestecă pectina în suc în cratiță.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Aduceți la fierbere completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 5 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele se întorc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)