Sichuan Vinete Linguine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sichuan Vinett Linguine. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 295 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete cu usturoi și ceapă, gingerroot, vinete japoneze și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinete Sichuan, Vinete Sichuan, și Vinete prăjite cu carne de porc în stil Sichuan.
Instrucțiuni
Gatiti linguine conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce linguine gătește, încălziți uleiul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mare. Saut vinete în ulei. Se amestecă sosurile de spaghete și Sichuan (Szechuan); reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Scurgeți linguina și aruncați cu sos de vinete.
Se presară cu ghimbirrădăcină.