Sichuan-pulbere de boabe de piper sau sare de boabe de piper prăjite
Sichuan-pudra de boabe de piper sau sarea de boabe de piper prăjită necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 0 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sichuan Peppercorn Creveți, Sichuan Peppercorn Creveți, și Sichuan Peppercorn & 5 Spice Incrustate Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Agitați boabele de piper într-o sită pentru a scăpa de praf, apoi întindeți-le în loturi pe o farfurie albă și aruncați orice crenguțe, frunze, spini sau semințe interioare negre.
Prăjiți boabele de piper într-o tigaie grea uscată la foc moderat, amestecând, până când sunt foarte parfumate și fumând, 3 până la 5 minute (aveți grijă să nu le lăsați să ardă).
Se macină, încă fierbinte, până la o pulbere într-o râșniță electrică de cafea/condimente și se cerne printr-o sită fină, aruncând cojile.