Shrike ' s Prime Rib cu sos de whisky

Shrike ' s Prime Rib cu sos de whisky
Prim coaste Shrike cu sos de whisky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 12111 calorii, 482g de proteine, și 988g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $88.74 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, bulion de vită, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Tort de ciocolată whisky Bundt cu sos de Caramel whisky, Apple whisky crocant cu sos de Caramel whisky, și Friptură de coaste Prime cu sos Madeira și sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, aroma lichidă de fum, sarea kosher, 1 cană zahăr alb, piper negru și praf de usturoi într-o tigaie mare antiaderentă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și amestecați constant până când amestecul devine gros și asemănător cu pasta, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
3
Înveliți friptura de vită complet cu pastă de frecare și acoperiți friptura cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați friptura învelită pe o foaie de copt și refrigerați 1 până la 2 zile pentru a infuza aroma în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Scoateți friptura din frigider, desfaceți și lăsați să stea până când carnea ajunge la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Gatiti friptura in cuptorul preincalzit doar 10 minute; reduceți căldura cuptorului la 250 grade F (120 grade C), lăsând ușa cuptorului ușor deschisă pe măsură ce temperatura scade, până când temperatura cuptorului atinge aproximativ 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Prăjiți carnea până când temperatura atinge gradul dorit de coacere, 2 până la 3 ore. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul fripturii citește 130 grade F (54 grade C) pentru rare, 140 grade F (60 grade C) pentru mediu-rare, 150 grade F (65 grade C) pentru mediu sau 160 grade F (70 grade C) pentru bine făcut. Temperatura va continua să crească pe măsură ce carnea se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Lăsați friptura să se odihnească timp de 15 minute pentru a redistribui sucurile; răzuiți amestecul de frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
În timp ce carnea se odihnește, încălziți 2 linguri de unt cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa verde in uleiul incins si untul pana se rumeneste, 10-15 minute. Se amestecă bulionul de vită, whisky bourbon, triplu sec, 1/2 cană zahăr alb și zahăr brun în ceapă verde, amestecând pentru a combina și dizolva zaharurile. Aduceți la foc mic, reduceți focul la minim și gătiți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 5 minute. Topiți restul de 6 linguri de unt în sos și fierbeți până când untul este încorporat ușor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se agită amidonul de porumb cu apă într-un borcan mic acoperit și se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Serviți sosul cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista